O nas

Družba DuoLife je delniška družba, ustanovljena leta 2013 na Poljskem, ki deluje globalno na 52 trgih in ozemljih ter temelji na lastnem poslovnem modelu softmarketing®. Podjetje DuoLife deluje praktično po vsem svetu, izdelki podjetja pa se poleg evropskih pošiljajo tudi v azijske, severnoameriške in južnoameriške države. Najpomembnejše poslanstvo družbe DuoLife S.A. je izboljšati standard in kakovost življenja svojih strank z razvojem in zagotavljanjem inovativnih izdelkov za nego zdravja, lepote in podaljšanja življenjske dobe ob ohranjanju dobre duševne in telesne kondicije.

Podjetje ima v lasti dve tovarni, kjer pod budnim očesom oddelka za raziskave in razvoj ter znanstvenega sveta nastajajo nove linije izdelkov. V eni od njih izdelujejo prehranska dopolnila v obliki tekočin in kapsul, v drugi pa izdelujejo kozmetiko.

Edinstvenost izdelkov DuoLife temelji na sestavinah najvišje kakovosti. Učinkovitost številnih med njimi je bila potrjena s številnimi kliničnimi preskušanji. Zato lahko trdimo, da so Izdelki DuoLife inovativni izdelki na trgu, ki so jih ustvarili poljski strokovnjaki v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi kakovosti.

Izdelki podjetja so:

 • brez konzervansov

o Izdelki niso predmet visokotemperaturne obdelave in ne vsebujejo konzervansov, zato ohranjajo svoje naravne biološke parametre.

 • brez GSO

o V proizvodnem procesu se uporabljajo samo naravne surovine iz certificiranih nasadov po vsem svetu, pri čemer se kategorično zavrača uporaba tehnike GSO in uporaba pesticidov ali herbicidov.

 • v stekleni embalaži

o Izdelki, ki so v tekoči obliki se shranjujejo samo v stekleni embalaži, saj je steklo najčistejši in okolju prijazen material, ki z drugimi izdelki ne vstopa v nobene kemične reakcije. Tekoča prehranska dopolnila so pakirana samo v temno rjavem steklu, kar zagotavlja njihovo najboljšo zaščito.

 • proizvedeni z uporabo metode IHHP

o Način konzerviranja prehranskih dopolnil s tehnologijo IHHP temelji na konceptu minimalne predelave. Uporabljeni tehnološki postopek temelji na sinergiji delovanja številnih fiksirnih sredstev, kar omogoča ohranjanje najvišje kakovosti izdelkov brez uporabe konzervansov.

 • Izdelani iz naravnih sestavin

o V procesu proizvodnje podjetje uporablja naravne sestavine, ki ohranjajo njihovo biološko ozadje. To omogoča popolno biološko uporabnost učinkovin, ki kažejo največjo absorpcijo.

Skratka izdelki izpolnjujejo najstrožje standarde in zahteve EU, kar na eni strani potrjujejo številni certifikati, na drugi strani pa na tisoče zadovoljnih ljudi po vsem svetu, ki že zaupajo Duolifovim izdelkom.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon