Politika zasebnosti

UPRAVLJAVEC PODATKOV

Upravljavec podatkov AŽ&MB Nerad d.o.o., Podvrh 106g, 3314 Braslovče, zbira naslednje osebne podatke uporabnikov za potrebe poslovanja spletne trgovine Duoslolife: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazec v spletni trgovini Duoslolife. Podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki.

NAČIN IN NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Z uporabo spletne trgovine Douslolife se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. do preklica obvešča o novostih, ugodnostih, storitvah, dogodkih in nasvetih. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. S prijavo na e-novice se zbirajo naslednji podatki: e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani uporabnik, pa tudi ime in priimek, naslov in telefonska številka. Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo, s katerim je do preklica prijavljen na prejemanje-novic. Uporabnik lahko kadarkoli pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Uporabnik lahko zahteva popravek podatkov ali seznanitev z njimi. Podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

REGISTRACIJA UPORABNIKA SPLETNE LEKARNE PLAVŽ

V spletni trgovini Duoslolife se lahko posameznik prijavi kot registrirani uporabnik. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke, ki jih vnesejo v obrazec na spletni strani spletne trgovine Duoslolife. Vsak uporabnik je sam odgovoren za podane podatke. Podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. vpisane podatke do preklica uporablja za obdelavo uporabnikovega naročila v spletni trgovini Duoslolife. Podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. podatke hrani do preklica ali odjave. Uporabnik lahko svojo zahtevo do preklica ali odjave poda pisno na naslov: AŽ&MB Nerad d.o.o., Podvrh 106g, 3314 Braslovče ali na elektronski naslov info@duoslolife.si.

Podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. kot davčni zavezanec v skladu s 86. členom ZDDV zagotavlja hrambo računov deset let.

KONTAKTNI OBRAZCI IN POSREDOVANJE E-SPOROČIL

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnem mestu spletne trgovine Duoslolie. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletne trgovine Duoslolife.

PRAVICE UPORABNIKA

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. obdeluje, za izbris ali popravke. Podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov, ki uporabnikom zagotavlja pravico do dostopa do osebnih podatkov, pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov, pravico do izbrisa osebnih podatkov, pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov, pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in pravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: AŽ&MB Nerad d.o.o., Podvrh 106g, 3314 Braslovčle ali na elektronski naslov info@duoslolife.si.

Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI PODATKOV

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne trgovine Duoslolife so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. bo osebne podatke varovalo in preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani podjetja AŽ&MB Nerad d.o.o. pooblaščene osebe. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL. Podatki o plačilni kartici se v zaščiteni kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v strežnik banke.

POSREDOVANJE PODATKOV POOBLAŠČENIM PARTNERJEM

Podatki, ki jih uporabnik zaupa podjetju AŽ&MB Nerad d.o.o., so zaupni. Podjetje AŽ&MB Nerad d.o.o. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti. Podatki so lahko posredovani:podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletne trgovine Duoslolife (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic); podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavna služba); pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

PRIVOLITEV

Z uporabo spletne trgovine Duoslolife se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon