Trgovina

Preverite našo ponudbo izdelkov

DuoLife Aloes

DuoLife Aloe je naravni vir zdravja in lepote. Je odlična rešitev za ljudi, ki iščejo način, kako ohraniti mladosten videz in vitalnost. Zaradi svojih čistilnih lastnosti DuoLife Aloe zagotavlja popolno regeneracijo telesa.

Edinstvena oblika DuoLife Aloe vsebuje več kot 200 aktivnih sestavin, ki podpirajo naravni proces razstrupljanja v telesu. Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov ne le krepi imunski sistem, temveč tudi pomaga zagotavljati kisik kožnim celicam, kar upočasnjuje proces staranja in povečuje prožnost kože.

Aloe sok je znan in se uporablja že tisočletja, da bi dlje časa ohranili mladosten in sijoč videz. Za svojo posebno učinkovitost je zaslužen zaradi bogate vsebnosti antioksidantov in aminokislin, ki so gradniki beljakovin. Poleg tega je znan adaptogen, ki podpira naravno odpornost.

Aloe pulpa odlično čisti prebavni sistem ter podpira prebavo in razstrupljanje telesa. Poleg tega je alkalen izdelek, zato alkalizira telo in ponovno vzpostavi njegovo kislinsko-bazično ravnovesje.

Mešani cvetlični med je bogat vir naravno prisotnih vitaminov in mineralov, ki jih telo izjemno dobro absorbira. Vsebuje veliko silicija – elementa, ki je potreben za oživitev kože in las, že stoletja pa je znan kot dragocen prehranski izdelek, ki pomaga pri stanjih telesne in duševne izčrpanosti.

Oregano se pogosto uporablja v medicini in kozmetologiji. Izvleček origana izboljša proces prebave ter absorpcijo vitaminov in mineralov. Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov učinkovito pomaga v boju proti prostim radikalom.

Inovativna kombinacija biološko aktivnih in naravnih sestavin ter odsotnost konzervansov in stabilizatorjev okusa zagotavljajo najvišjo kakovost DuoLife Aloe ter njeno izboljšano prebavljivost in absorpcijo.

35,60 

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon