Trgovina

Preverite našo ponudbo izdelkov

DuoLife Vita C

DuoLife Vita C je edinstven naravni izdelek, ki vsebuje vitamin C, ki zaradi svoje izjemne oblike zadovoljuje 100% priporočenega prehranskega dodatka za vitamin C. Tako ohranja telo v zdravem stanju in bistveno krepi imunski sistem. Naravni vitamin C je vir zdravja, energije in dobrega počutja, pod pogojem, da ni umetno spremenjen in tako ohranja svojo naravno obliko nedotaknjeno – tako kot v primeru DuoLife Vita C.

Sadni sok Acerola je eden najbogatejših virov vitamina C. Eno sadje vsebuje toliko naravnega vitamina C kot kilogram limon! Velja za močan antioksidant, ki kožo ne samo zmehča in naredi bolj prožno, temveč tudi preprečuje njeno staranje.

Šipek (pasja vrtnica) vsebuje 30-40 krat več vitamina C kot drugi, bolj priljubljeni citrusi. Sadje šipka je nenadomestljiv vir vitaminov, ki jih telo zlahka absorbira, organske kisline, mineralne soli in antioksidante, zaradi česar krepi celo telo.

Jagode Camu Camu so bogat vir naravnih vitaminov. Vsebujejo min. 2500 mg naravnega vitamina C v 100 g, kar predstavlja skoraj 2% njegove teže! Poleg tega so jagode Camu Camu bogate z antioksidanti, ki krepijo imunski sistem.

Inovativna sestava DuoLife Vita C biološko aktivnih in naravnih sestavin, ki ne vsebuje konzervansov in stabilizatorjev okusa, zagotavlja najvišjo kakovost in izboljšano prebavljivost in absorpcijo.

Sestavine: Sadni sok šipka, sadni sok acerola iz sadnega pireja acerola, sadni ekstrakt acerola s standardizirano 50-odstotno vsebnostjo vitamina C, ekstrakt jagodičja CamuCamu.

Ne vsebuje konzervansov ali gensko spremenjenih izdelkov.

Uporaba: 25 do 50 ml enkrat na dan pred obrokom. Pred uporabo vsakič pretresite. Po prvem odprtju je potrebno izdelek hraniti v hladilniku. Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa. Izdelka ni mogoče uporabiti kot nadomestek (nadomestek) raznolike prehrane. Uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta bistvenega pomena za pravilno delovanje telesa.

37,00 

Neki napiše

ass

Title

Paragraph

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon