Trgovina

Preverite našo ponudbo izdelkov

DuoLife Keratin Hair Complex

Duolife Keratin Hair Complex je edinstven izdelek na svetovnem trgu prehranskih dopolnil. Gre za kompleksno delovanje v treh korakih:

 1. Izdelek pomaga pri rasti las
 2. Zmanjšuje izpadanje las
 3. Poveča gostoto in volumen las.

Keratin Hair Complex je prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki temelji na keratinu in vsebnosti naravnih sestavin rastlinskega izvora. Zaščiteni so z mednarodnimi patenti.*

 

DUOLIFE KERATIN HAIR COMPLEX ZDRAVJE IN LEPOTA V ENEM

 • Izpadanje las se po mesecu dni uporabe zmanjša za 34 % **
 • Znatno zmanjšanje izpadanja las. 86 % po celotnem tretmaju **
 • Vaši lasje so 10x močnejši in 2x bolj prožni kot pred tretmajem **
 • Znatno izboljšanje volumna in gostote. XXL za tanke lase **
 • Rezultati vidni po 3 mesecih uporabe **

KORAK I – Keratin Hair Complex pomaga pri rasti las

Izvleček črnega riža in opuncije spodbuja rast las s spodbujanjem razmnoževanja papilarnih celic v lasnih mešičkih. Nastanejo tako imenovani “otroški lasje”.

 

KORAK II – Keratin Hair Complex zmanjšuje izpadanje las

Izbrana je bila edinstvena sestava sestavin za optimizacijo procesa stimulacije in obnove las. Vse sestavine se med seboj dopolnjujejo in tvorijo tekočo terapijo Hair Nutrition Keratin Therapy. Formula preprečuje prekomerno izpadanje las.

 

KORAK III – Keratin Hair Complex poveča gostoto in volumen las

Keratin Hair Complex vsebuje plodove Amle, ki so vir pomembnega vitamina C. Pomanjkanje vitamina C povzroči poslabšanje stanja lasišča, kar vpliva na proces oblikovanja lasnega stebla in povzroči težave z izpadanjem las. Izvleček grozdnih pečk, ki je vključen v izdelek, vpliva na prehrano in stimulacijo lasnih čebulic. Sestavine določajo izboljšano strukturo las in zapečatenje njihovega zaščitnega sloja.

Sestavine izdelka so 100-odstotno naravne in klinično testirane. Njihovo učinkovitost potrjujejo testi rasti in stanja las. Materiali, uporabljeni v postopku priprave, imajo dokazan učinek pri peroralni uporabi in so namenjeni uporabi za moške in ženske.

64,00 

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon