Trgovina

Preverite našo ponudbo izdelkov

DuoLife Collagen

Kolagen DuoLife, obogaten z antioksidanti, pomaga ohranjati kožo čvrsto in prožno, jo ščiti pred prezgodnjim staranjem ter izboljšuje zdravje las in nohtov. Naravni kolagen skrbi za normalno delovanje sklepnega hrustanca in kosti.

Kolagen DuoLife je bil ustvarjen za vse, ki želijo ohraniti “večno mladost”. Edinstvena sestava sestavin, bogatih z antioksidanti, pomaga zagotoviti zaščito pred procesi staranja, saj jih upočasnjuje in se hkrati učinkovito bori proti prostim radikalom.

Hranila, ki jih najdemo v vsaki sestavini kolagena DuoLife, izboljšujejo stanje celotnega telesa, vključno z učinkovitim delovanjem posameznih telesnih struktur.

DuoLife Kolagen je enak zdravju, mladosti in vzdržljivosti, ki jih prinaša le en, popolnoma naraven izdelek, ki vsebuje sestavine, ki učinkovito podpirajo delovanje telesa na več ravneh.

V formulaciji kolagena DuoLife je kolagen, pridobljen iz kože morskih rib, z nižjo molekulsko maso v primerjavi s kolagenom, pridobljenim iz gojenih živali, kar povečuje njegovo absorpcijo iz prebavnega trakta. Prav tako pomaga doseči učinek podpore za ljudi, ki želijo ohraniti dobro zdravje mišic in sklepov. Uporabljen v manjših odmerkih omogoča doseganje mladostnega videza kože. Glukozamin sulfat (1000 mg/50 ml), hondroitin sulfat (300 mg/50 ml) in hialuronska kislina (50 mg/50 ml) – zaradi visoke koncentracije in dostopnosti teh sestavin DuoLife Kolagen podpira optimalno delovanje skeleta in sklepnega sistema, sklepnega hrustanca in mišic. Po drugi strani pa dodatek rastlinskih izvlečkov omogoča podporo zdravju kože, las in nohtov. V kombinaciji z glukozaminom antioksidanti in minerali, ki jih najdemo v teh sestavinah, blagodejno vplivajo na videz kože in podpirajo boj z znaki staranja.

41,30 

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon