Trgovina

Preverite našo ponudbo izdelkov

DuoLife Chlorofil

Zaradi edinstvene vsebnosti popolnoma naravnih sestavin čisti in razstruplja vaš organizem. Naravni klorofil zmanjša kislost notranjega okolja našega telesa. Pozitivno vpliva na fiziološko floro, podpira in krepi imunski sistem, veže in odpravlja težke kovine, poleg tega pa s svojim skoraj probiotičnim učinkom podpira regeneracijo in okrevanje telesa, izpostavljenega kroniččnemu stresu ali drugim grožnjam.

Klorofilin ima močne alkalne lastnosti, spodbuja izločanje potencialno škodljivih toksinov in rakotvornih snovi iz telesa. Prav tako zavira procese oksidacije celic, preprečuje prezgodnje staranje in podpira odstranjevanje prostih radikalov. Krepi imunski sistem telesa in spodbuja zdravo telo. Zaradi vsebnosti bakra, ki tako kot železo učinkovito prenaša kisik, lahko molekule klorofilina potujejo po vsem telesu, zaradi svoje posebne anatomije, ki spominja na rob, ki je prisoten v naši krvi, pa se imenuje celo “zelena kri”.

Ječmen velja za popoln vir topnih prehranskih vlaknin. Poleg tega ima močne antioksidativne lastnosti in zahvaljujoč bogati vsebnosti vitaminov in mineralov pomaga vzdrževati kislinsko -bazično ravnovesje v telesu.

Lucerna (lucerna) je odličen vir beljakovin, zato krepi organizem, pospešuje njegovo regeneracijo in ga naravno čisti. Nepogrešljiv je za ljudi, ki želijo pospešiti proces regeneracije.

Olje poprove mete je bilo znano in se že sto let uporablja kot popoln antiseptik. To pomeni, da zelo učinkovito čisti naše telo in pozitivno vpliva na naravno fiziološko floro. Poleg tega pomaga vzdrževati kislinsko-bazično ravnovesje.

Klorela je najbogatejši znani vir klorofila. Zaradi visoke vsebnosti aminokislin, vitaminov in mineralov, katerih koncentracija je veliko višja od koncentracije v kopenskih rastlinah, spada v skupino “superhrane” in učinkovito pomaga odstraniti toksine, težke kovine in kemikalije iz organizma.

Inovativna kombinacija biološko aktivnih in naravnih sestavin, pomanjkanje konzervansov za hrano in stabilizatorjev okusa zagotavlja najvišjo kakovost klorofila DuoLife ter njegovo boljšo prebavljivost in absorpcijo.

35,60 

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon